Start -to-run training 2

Vandaag weer meegedaan aan Start-to-Run.

Het was weer vroeg opstaan, om 9.00 uur begint de training. In het lokaal van het scouting-gebouw is het altijd een waar kippenhok, iedereen kletst met iedereen. Ook zag ik weer wat bekende vrouwen die ik vorige week nog niet gezien had, altijd leuk! Ze vinden het allemaal weer leuk dat ik terug ben. Maar ik moet eerst maar eens deze cursus afronden, dan voel ik me echt weer een ‘hardloper’ 🙂  Ach onzin natuurlijk, ik loop nu ook hard en ik moet er trots op zijn.

De vrouwen uit mijn groepje -nou ja groepje, het is inmiddels een groep van ongeveer 20 man- kletsten al wat meer met elkaar. En ik liep ook al gauw weer met wat vrouwen die ik vorige week ook gesproken had. De training was 1-2-3-2-4 minuten, afgewisseld met een actieve wandelpauze van 2 minuten. Het was goed te doen, af en toe liep ik wat harder en een andere keer wat zachter. Het voelt goed om weer wat minutenloopjes te doen. Op een gegeven moment liep ik rond de 7 min./km. Dat was een lekker tempo. We liepen weer rond de plas de Breuly en de Panoven, een mooi stukje natuur aan de rand van Zevenaar. Heerlijk zo ’s ochtends, al was het nog best fris en ik had spijt dat ik mijn handschoenen niet aan had gedaan. De training was goed te doen, en eigenlijk ook zo weer voorbij. Ik heb natuurlijk nog niet echt een goede conditie, en ben ook iets zwaarder geworden het afgelopen jaar. Maar dat mag de pret niet drukken. Na de training weer even koffie en thee drinken in het scouting-gebouw.

training19-3-2016

4 gedachten over “Start -to-run training 2”

  1. Goed bezig Eline! Had ik misschien ook moeten doen! 🙂 start to run is perfect om mee te beginnen! Geniet van het lopen!

    1. Hoi Martijn, ja het is ook vooral weer gezellig. En ik merkte dat ik nu al te hard trainde, dus voor mij is het even goed om rustig te lopen. Loop jij nog wel? Groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.