November 2013

Een nieuwe blog, een nieuw begin.

Na een blessure aan de schouders/nek ben ik weer lekker aan het lopen. Dat wil zeggen, ik heb wel gelopen, maar niet van harte. Ik had pijn bovenop de schouders en aan de bovenrug… De pijn aan de schouders is nu weg, maar het probleem sluimert nog wel.

Ook ben ik nu aan het sporten op de sportschool, 1x per week doe ik daar de groepsles ‘Xco’. Dat is op muziek bewegen met een soort van buis gevuld met grid. De bewegingen die je maakt zijn heel goed voor je bovenlichaam; voor je rug- en buikspieren. En dat voel je wel. Het is best pittig, heel anders als hardlopen. Maar aangevuld met hardlopen is het wel goed. De buikspieren worden wakker en mijn rug voelt ook goed na de workout.

Voor het hardlopen ben ik weer wedstrijdjes aan het plannen. Ik heb de halve marathon van Egmond, in januari, weer op de planning en in december de Montferlandrun. Met een paar leuke doelen is het voor mij fijner om te trainen.
Verder loop ik nog steeds bij vereniging De Loper, dit is nog steeds afwisselend. Op de woensdag trainen we op de baan en op de zaterdag op de weg. De trainingen zijn zeer afwisselend, van intervals tot heuveltraining tot fartlek, op dijken en in het bos en op de weg. Ook de groep waar we mee lopen verschilt telkens van omvang en altijd heb je weer een maatje om mee te lopen, kortom; ik geniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.