hardlopen 4x 2 minuten

Net hardgelopen. 

Ik ‘moest’ 4x 2 minuten volgens mijn op internet opgeduikelde schemaatje. Het ging goed, ik voel steeds minder pijntjes (rondom mijn knieën en enkels), het tempo is ook nog niet zo hoog. Het viel me mee dat ik 2 minuten achter elkaar kon lopen, terwijl ik telkens nog maar ‘1-minuutjes’ deed.

Het gevoel was lekker, het voelt ook weer vertrouwd, ik kan het nog!! 🙂  Alhoewel het een jaar geleden is dat ik gestopt ben met hardlopen. In verband met een blessure was ik er even klaar mee.

Hieronder de ‘route’, door het dorp waar ik woon. Bijna 3 km afgelegd, inclusief in- en uitwandelen. Zo’n 26 minuten bezig geweest. En nu lekker nagenieten, hier zit een tevreden mens.

training25-12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.