hardgelopen, 4x 3minuten

Vandaag is het zo’n heerlijk weer,

ik ben blij dat ik ‘mocht’ hardlopen. Er stond 4x 3 minuten op het programma. Het ging lekker, wel voelde ik de peersaanhechting onder de ┬árechterknie een beetje. Misschien ontzie ik de linkerknie, waar ik ook altijd wat voel. Verder ging het lekker. Drie minuten achter elkaar hardlopen ging ook goed. Wat klinkt dat veel he. In- en uitwandelen heb ik beide zo’n 15 minuten gedaan. Ik ben richting de Byland gelopen, de recreatieplas hier vlakbij. Halverwege de training ben ik omgekeerd. In totaal ben ik zo’n 50 minuten bezig geweest, en het was bijna 5 km. Hieronder zie je┬áde route die ik gelopen heb.

hardlopen_3-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.