hardgelopen, 2x 4 minuten en 2x 3 minuten, pauze 2minuten

Zo, toch nog hardgelopen 🙂

Ik moest even zin maken, om mijn bubble uit te gaan. Het was lekker weer, niet heel koud. En hier is nog geen sneeuw gevallen, zoals in het noorden van het land.

Mijn aantekeningen in het logboek; •heel rustig gelopen en kleine pasjes gelopen  •dan voel ik mijn rechterenkel en linkerknie het minst, want die voel ik nog wel •verder geprobeerd soepel te lopen •en nog 10 seconde aan het einde van de 4 minuten wat sneller te gaan •10 minuten inlopen; wandelen-dribbelen-wandelen.

Het gaat met kleine stapjes vooruit. Ik ben per training ook niet zo heel lang bezig, maar lang genoeg om te voelen dat ik aan het sporten ben. Mijn benen moeten weer wennen aan de belasting en mijn algehele conditie is nog niet ‘je van het’. Dat komt helemaal goed. Ik ben denk ik ook wel op een goed tijdstip begonnen met lopen, in de winter. Dan geniet ik weer met volle teugen van het mooie weer in de lente. Hieronder de route die ik gelopen heb, richting Herwen en weer terug naar Lobith.training_15-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.