over mij

Hallo, leuk dat je kijkje op mijn blog neemt.

Mijn naam is Eline, ik ben begin 50.  Ik woon in De Liemers, een streek tussen Arnhem en Doetinchem en de grens met Duitsland. Hier zijn rivieren, dijken en het Montferland-gebied. Een ideaal gebied om te sporten.

Vroeger als kind, heb ik aan atletiek gedaan. Mijn broer deed het ook, dus ik ook. Dat heb ik denk ik 3 jaar gedaan.
Vanaf 2005 loop ik hard als recreant. Toen was ik eind 30 en vond dat ik wat meer aan mijn conditie moest gaan werken. Ik heb een zittend beroep en dan is het ook wel lekker als je buiten kan ‘spelen’.
Eerst heb ik bij een atletiekvereniging gelopen en later bij een loopgroep. Hier loop je meer op de weg en in het bos in plaats van alleen op de atletiekbaan. In 2014 kreeg ik een blessure aan mijn knie en ben toen gestopt met lopen. In 2015 heb ik veel gefietst, in het bos op de MTB en ook op de weg. Maar het lopen bleef me trekken en eind 2015 ben ik weer begonnen met lopen. Heel rustig in opbouw en in tempo en met een cursus Start-to-Run. Hierna ben ik weer lid geworden bij de loopgroep waar ik de cursus heb gedaan; De Loper.

Nu loop ik 2 tot 3 keer per week, net zoals het uitkomt in mijn schema of hoe ik me voel. Soms is een rustdag ook een keer goed.

Tegenwoordig ben ik ook hardlooptrainer. Wat heel erg leuk is! En ik geef training bij mijn eigen vereniging. Hier is een hele pool van vrijwilligers, want we hebben 7 locaties waar we trainen, in de omgeving van Arnhem-Zevenaar-’s Heerenberg. Loop gerust een keer mee met ons, bij vereniging De Loper.

Hopelijk beleef je plezier aan het lezen van deze blog. Laat eens een reactie achter.

Groetjes en tot ziens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mijn blog gaat over hardlopen en alles wat ik hierbij beleef. Ik ben ook trainer, dus kan ik mijn hobby ook aan anderen overdragen.