over mij

Hallo, leuk dat je kijkje op mijn blog neemt.

Mijn naam is Eline.  Ik woon in De Liemers. Dit is een streek tussen Arnhem en Doetinchem en de grens met Duitsland. Hier zijn rivieren, dijken en het Montferland-gebied. Een ideaal gebied om te sporten.

Vanaf 2005 loop ik hard. Toen was ik eind 30 en ik vond dat ik aan mijn conditie moest gaan werken. Op mijn werk zat ik de hele dag achter de computer, dus wilde ik gaan sporten.
In 2014 kreeg ik een blessure aan mijn knie en ben toen gestopt met lopen. In 2015 heb ik veel gefietst op de MTB, in het bos en ook op de weg. Maar het lopen bleef me trekken en eind 2015 ben ik weer begonnen met lopen, met een cursus Start-to-Run.

Nu loop ik ongeveer 2x per week, net hoe het uitkomt in mijn werkschema of hoe ik me voel. Soms is een rustdag ook een keer goed.

Hopelijk beleef je plezier aan het lezen van deze blog. Laat gerust een reactie achter.

Groetjes en tot ziens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mijn blog gaat over hardlopen en alles wat ik hierbij beleef. Of ik alleen loop of met mijn hardloopvrienden bij de loopvereniging. Of ik op de weg of in het bos loop. Of dat ik aan een recreatie-loop deelneem of aan een trail. Dit alles maakt het voor mij een perfecte hobby.